Teambuilding Met Paarden
PaardEnCoaching Bosch en Duin/Zeist/Utrecht

Personal Coaching

Personal Coaching bij Teambuilding met Paarden.nl

Persoonlijke Coaching met hulp van een paard geeft inzicht in jouw persoonlijke situatie, in jouw "zijn". Je gaat oefeningen doen met het paard en ondertussen staat jouw coachvraag of ontwikkelpunt centraal. Soms is het goed om even terug te kijken naar oorzaken, maar als je vooruit wil, moeten we daar niet in blijven hangen, dus oplossingsgericht en ervaringsgericht in een tijdsbestek dat we samen uitstippelen. Behalve praten ga je vooral "doen en ervaren".

Waarom met paarden: Paarden reageren op jou en jouw manier van handelen. Ze houden je een paardenspiegel voor. Je wordt je daardoor bewust van jouw voorkomen en manier van doen. De activiteiten staan metafoor voor jouw persoonlijke situatie. Wat zijn jouw valkuilen en hoe ga jij daarmee om.

Wat wordt besproken? Voorkomende coachvragen zijn o.a. grenzen stellen, loslaten, omgaan met angst, communicatie, een plek innemen binnen een relatie, gezien worden, verlegenheid, zelfvertrouwen, onzekerheid....

Jouw moment: Op een relaxte plek in Bosch en Duin (gemeente Zeist - Utrecht) met een kop koffie en veel privacy kun jij jouw moment pakken met dit wijze paard. 

 "Leven is niet wat het moet zijn. Het is wat het is. Hoe je ermee omgaat, maakt het verschil..." - Virginia Satir